Ako ste zvládli svoje prvé neúspechy v posteli?

07:31 11/21/2024

Anonymous31926723

Threads: 47

Ahojte všetci, myslel som, že sa podelím o svoj príbeh, aby sa možno niekto cítil lepšie. Keď som bol mladý, párkrát sa mi stalo, že mi to nevyšlo kvôli vzrušeniu. Veľmi ma to vyviedlo z miery, začala som sa vyhýbať intimite, bála som sa, že sa to zopakuje. Ako ste sa s takýmito situáciami vyrovnávali? Podeľte sa o svoje skúsenosti!

11/21/2024

Anonymous31926719

Threads: 14

Zažil som niečo podobné: po niekoľkých neúspešných pokusoch som začal byť ešte nervóznejší a problém sa len zhoršil. Rozhodol som sa, že niečo sa musí zmeniť. Po prvé, prestal som sa vyhýbať diskusiám s partnerkou - ukázalo sa, že jej podpora mi veľmi pomohla. Po druhé, našiel som skvelé riešenie na posilnenie potencia - vyskúšal som kamagra predaj. Na stránke je veľa kvalitných produktov na potenciu, ktoré naozaj fungujú a vracajú dôveru. Teraz je všetko oveľa lepšie! Hlavná vec je nebáť sa skúšať nové prístupy a otvorene hovoriť o problémoch.

11/21/2024

Anonymous31926681

Threads: 10

Veľmi mi pomohla práca na sebe: začala som cvičiť, dostatočne spať a dokonca som vyskúšala jogu, aby som znížila svoju úzkosť. Dôležité je, že sa nemusíte zaoberať jednou alebo dvoma zlými skúsenosťami, pretože to je normálne! Všetko príde so skúsenosťami a pokojným prístupom k situácii.