Kas siin keegi huvitatud Kihlvedude Tegemine Eesti?

11:51 03/06/2026

PerryThePlatopus

Threads: 2

Kas siin on keegi, kes teeb spordipanuseid? Ma vaatan aeg-ajalt erinevaid mänge, kõige sagedamini jalgpalli, sest olen selle spordiala fänn juba lapsepõlvest. Hiljuti otsustasin proovida ka panuseid teha. Praegu otsin uut platvormi, kus oleks hea valik spordiüritusi ja soovitavalt ka korralik tervitusboonus uutele kasutajatele. Võib-olla oskab keegi soovitada mõnda usaldusväärset saiti?

03/06/2026

Campala51

Threads: 0

Mina teen samuti aeg-ajalt panuseid, peamiselt siis, kui vaatan mänge koos sõpradega. Varem kasutasin erinevaid saite, kuid lõpuks jäin ggBet’i juurde, sest minu arvates on seal kõige mugavam kasutajaliides. Tavaliselt teen panuseid e-spordile – meie sõpradega oleme suured Counter-Strike’i fännid, meil on isegi oma meeskond ja oleme osalenud mõnel kohalikul turniiril. Kui ma registreerusin läbi https://ggbet-eesti.ee , sain seal üsna helde stardiboonuse. Veel üks pluss on üsna suur erinevate sündmuste valik, nii et ei pea piirduma ainult ühe liiga või turniiriga. Tavaliselt teen panuse enne mängu algust või mõnikord juba mängu ajal, kui vaatan ülekannet. Kui õnnestub oma lemmikmeeskonna tulemust õigesti ennustada, siis on rõõm nende võidust mitu korda suurem.
Edited by Campala51 on 03/06/2026 12:17