[dev check] Why All Is BLACK ! Pls dev Could Help me With my Problems !

#1

03:06 05/13/2017

Anonymous26305530

Threads: 1

Posts: 12

Edited by Community Manager on 05/13/2017 03:06

#2

05/13/2017

Anonymous26305530

Threads: 1

Posts: 12

Even my Mount Even get Black Pls Guys Give me Some Solutions To Solve This !!!

#3

05/14/2017

Kitwritten

Community Manager

Threads: 214

Posts: 1859

clear your cache and check that your flash player is updated and working correctly.


Its a issue when images are not loading correctly and its normally a browser side issue.  so we may need to do some work to find the cause of the issue

#4

05/14/2017

Anonymous26305530

Threads: 1

Posts: 12

Kit im just a kid who's playing CoA i don't know what thats mean.    And im playing CoA in 2years and it just got black when i get 5star...
Edited by Anonymous26305530 on 05/14/2017 06:35

#5

05/14/2017

Anonymous26305530

Threads: 1

Posts: 12

What Happened? I already Update my Adoble Flash Player Why Does isin't Working?


I Should Leave Server If u Wont Fix My Problem ! VIP5 !!! I Donated Diamonds For No Reasons  !!!


#6

05/14/2017

Kitwritten

Community Manager

Threads: 214

Posts: 1859

download Ccleaner from file hippo, install it and run it please. that will clear the cache for you.

#7

05/15/2017

Anonymous26305530

Threads: 1

Posts: 12

Ok i'll Try It Later I will Say thankk you after It Works !  If It Success ! U will Continue Playing CoA And Other AmzGame's !!! Ty For informations ! I Hope this Would Help me a Lot !


#8

05/15/2017

Anonymous26305530

Threads: 1

Posts: 12

What's Wrong it Doesn't also Working ! I Already Used Ccleaner i Follow the YouTube's Tutorials' but it Doesn't Working ! give me Some Instruction To do My Problems Just Give me and i'll Follow It Can u Kitt? Could you Solve my Problems.Even i Cleared my cache It Doesn't Working to my Problems Pls solve my Problems i will follow Intructions ! Give me the >>>link<<< And i'll Try to Discover What's Wrong With my PC ! After All i cant Even Just Delete my account Also my 2ndAccount Its also Black when i go in my Mount Its all getting black My Arena My Avatar Can't Seen ! Its not working After All If u give me some Instruction. 


!!! Its Bugging me always !!!

#9

05/15/2017

Rosyna

Threads: 14

Posts: 51

What web browser were you using originally?
Edited by Rosyna on 05/15/2017 06:08

RIP old forums

Old CoA guides currently being reformatted to fit new forums

#10

05/15/2017

Anonymous26305530

Threads: 1

Posts: 12

Like What ?

Im Just A Kiddoo What Browser? My elder Brother Just Teach me How To Play this Game !


#11

05/16/2017

Kitwritten

Community Manager

Threads: 214

Posts: 1859

So you can recharge on the game, run multiple accounts but you can not tell me what browser you are using ?


Seriously, are you using chrome or firefox

#12

05/16/2017

Anonymous26305530

Threads: 1

Posts: 12

Chrome  Sometimes I Used Mozilla
Edited by Anonymous26305530 on 05/16/2017 02:55

#13

05/16/2017

Kitwritten

Community Manager

Threads: 214

Posts: 1859

when did this start happening ?

#14

05/16/2017

Anonymous26305530

Threads: 1

Posts: 12

It All Start When I Got 5star After i Acrivated The 5star It Just Got Black ! I didn't Know What Happen So I Decided To post my Problem In forum ! UnLucky Kittwritter David And Rosayna Don't Know The Problem  ...

#15

05/16/2017

Kitwritten

Community Manager

Threads: 214

Posts: 1859

I mean what day did it start ?

#16

05/16/2017

Anonymous26305530

Threads: 1

Posts: 12

Hmm? I Forgoten The Date But I know that It Al Start When 5star Came Out ! Thats What i know ! 


#17

05/16/2017

Anonymous26305530

Threads: 1

Posts: 12

Hmm? I Forgoten The Date But I know that It Al Start When 5star Came Out ! Thats What i know !