[checking]13% ...again

#1

20:12 01/11/2017

Hard To Handle

Threads: 10

Posts: 19

here we go with the game just loading to 13% again this has been an on going Problem when you guys going to fix it ?
Edited by Community Manager on 01/11/2017 20:12

#2

01/12/2017

Sylar

Community Manager

Threads: 8

Posts: 184

The devs have tested and find no issue with accessing the server using the players accounts.

That tells us that the most likely issue is that the dns is not being resolved at the players end.


Please try flushing your dns like I have showing in the screen shot above , if it still does not work . Try using comodo dragon or the ice dragon browser. Thank you

  • Chris hi it just don't happen in a day test try it for couple days then u see it

    01/13/2017 20:58

  • Chris like for 1 or 2 month it will start doing

    01/13/2017 20:59

#3

01/12/2017

Kitwritten

Community Manager

Threads: 253

Posts: 2204

I have tested and tested this over a number of days


Using firefox or chrome with normal windows DNS, I get the issue... using comodo dragon with a different secure dns server ( comes with the browser ) I can get straight in......


It would appear that yes the issue is with the windows dns



#4

01/12/2017

Andree

Threads: 0

Posts: 6

The issue is going on right now with me (yet again - been facing this since november).

#5

01/13/2017

Kitwritten

Community Manager

Threads: 253

Posts: 2204

I suggest you change your system dns and see if that makes a difference

#6

01/20/2017

clyde

Threads: 4

Posts: 6

brand new dragon browser ...... still stuck

 

#7

01/20/2017

Kitwritten

Community Manager

Threads: 253

Posts: 2204

give me the character and server name

#8

01/24/2017

@lfredith0

Threads: 3

Posts: 24

hi i'm alfredith0 s4 and mine stay on 98% and i tried on meany browsers it just does not work


  • King 12345 same bus Dylan.Katy s5

    01/24/2017 09:43

  • King 12345 but

    01/24/2017 09:43

  • King 12345 and can u un mute me u have muted me for 3 months

    01/24/2017 09:46

  • King 12345 98%

    01/24/2017 09:48

#9

01/24/2017

Sylar

Community Manager

Threads: 8

Posts: 184

chrome://net-internals/#dns

Please put that in the url bar of chrome when you having the loading issue, take a screenshot of the log please....  I need the area that shows LR - RES

Thanks and sorry for the trouble

  • King 12345 ccan u un mute me plz?

    01/24/2017 17:16

#10

01/26/2017

Anonymous20637132

Threads: 0

Posts: 11

Hi I have had this problem for quite a while too and recently it is happening more often.

I have tried everything that you suggested, I clear the cache probably 10 times a day for this game, have tried dragon, flushed dns but still struggle to get on the game,I am struggling to understand how it can be a problem with my and many others computers when it only happens for this game

please can you help a lot of us to be able to log in the game as we are missing a lot of events due to this problem.

I have not included screenshots as I do not know how to.

My character is dids on server s64

 cheers dids 

#11

01/26/2017

s58.ROSALINE

Threads: 6

Posts: 41

I got "DC" from the game and when tried to get in, it got stuck on 13%....yet again. Now here I am 8 hours later trying to get into the game and it is stuck at 13% again. Is the game down, is there a maintenance? Why is there never an announcement made before time? I have cleared cache dns so many times, tried ice dragon comodo, but since yesterday the 13% issue was just unbearable. I had to wait 20-30 minutes at each interval to get into the game, and now I cannot even get in. This all tells us there is a problem on YOUR behalf, not the player's behalf. You should move to a different server platform. This is just getting ridiculous. 
  • FALCON calm down servers in maintenance lol

    01/26/2017 06:07

  • s58.ROSALINE And like I said, no announcements are ever made beforehand. Please enlighten me as to where there is an announcement for this maintenance.

    01/26/2017 06:12

  • FALCON You are right,They did not give information. I asked GM to learn

    01/26/2017 06:16

  • s58.ROSALINE And that is my point exactly. They need to make an announcement so everyone knows. I think it is redundant to have a forum, if they are not going to make a public announcement about a maintenance. I am so tired of always going straight to the devs, straight to the GM. There is no reason I should be needing to go to them, when they can just made a simple announcement on their forum. Why bother to "upgrade" their forums if they are not going to use it as they should?

    01/26/2017 06:36

  • Kitwritten http://forum.amzgame.com/thread/detail?id=22518 There was no maintenance, the AMZ staff and devs are on holiday. http://forum.amzgame.com/thread/detail?id=22444

    01/26/2017 06:55

I love Venus

#12

01/26/2017

Kitwritten

Community Manager

Threads: 253

Posts: 2204

try the servers now please

#14

01/26/2017

s58.ROSALINE

Threads: 6

Posts: 41

Here I go again, 13% and it is almost chaos and I still cannot get on. Like I said before, switch to better servers. The server hosting the game is obviously not up to standards to handle the game. I played Wartune for almost two years and never encountered this issue. I have not been playing this game long, but the last month has been unbearable, to the point I have to leave the game opened on one computer at home just to make sure I can manage to play at least when I get back. I hope this matter gets resolved, as seeing most players complain about this issue.

I love Venus

#15

01/30/2017

Anonymous20637132

Threads: 0

Posts: 11

2hrs and still cant get on, whatever you did last time on the 26th can you do it again and on a regular basis please as it worked. this is really annoying a lot of people and is the main topic on guild chat and players are leaving due to this problem

 cheers Dids (s56)


#16

01/30/2017

Kitwritten

Community Manager

Threads: 253

Posts: 2204

On the 26th we called the devs in for a different type of loading error, it appeared as the same error but in the logs, it showed a different type of error, one I recognised immediately and reported it

#17

01/31/2017

Anonymous20091068

Threads: 1

Posts: 10

hi amz,took me almost 40 minutes to login. its in game problem. flushed dns many time

#18

01/31/2017

King 12345

Threads: 0

Posts: 43

thx


HI