[reported] skill casting issue

#1

08:12 12/31/2016

anonymous11332868

Threads: 1

Posts: 5

My q and w skills are not working. Q skill not working and w skill needs to be manually casted. Please fix thank you.

ign: Mayonaise S11

Edited by Community Manager on 12/31/2016 08:12

#2

01/11/2017

anonymous11332868

Threads: 1

Posts: 5

#3

01/11/2017

Rosyna

Threads: 11

Posts: 40

It's because your Q skill is at 0 cooldown. You'll have to play around with the autocast, but you effectively only have 2 skills you'll use while afk from now on. Also, your Q skill is technically working; turn settings to high and you'll see that your character is spamming Q every chance it gets.
Edited by Rosyna on 01/11/2017 01:13

RIP old forums

Old CoA guides currently being reformatted to fit new forums

#4

01/12/2017

anonymous11332868

Threads: 1

Posts: 5

thank you for the response. Yes i see my Q skill casting during afk when i set resolution to high. So I can only use now 2 skills during afk.


Is it advisable not to upgrade the skill CD at this time until they have fixed this?


Thanks

Edited by anonymous11332868 on 01/12/2017 00:24

#5

01/12/2017

Rosyna

Threads: 11

Posts: 40

I'd say keep it at 0.5 seconds to be safe. The only way you can "re-enable" W is by removing Q from autocast (you'll use W and E). Otherwise, you're stuck with Q and E.


The other thing you need to look out for is if you decide to keep your skills at ~0.5s CD and you end up unlocking wings that reduce CD by a large amount right off the bat (ie. hypno wings with its -20% to Q at lvl 1), it may push your other two skill cooldowns to 0%. So to answer your question, you should be fine with upgrading skill CD passives since the biggest reductions in CD time come from wings.

Edited by Rosyna on 01/12/2017 00:37

RIP old forums

Old CoA guides currently being reformatted to fit new forums

#6

01/15/2017

anonymous11332868

Threads: 1

Posts: 5

okay thank you